Victor Santacruz fotògraf de noces

Política de privacitat

*Aquesta política de privacitat ha estat actualitzada en data 14/04/2023 per adequar-se a la nova llei de protecció de dades RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) de la UE  (enllaç) i la LOPD Espanyola (enllaç)

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

El responsable del tractament de les dades recollides a través del lloc web https://www.victorsantacruz.com (d’ara endavant, la “Web” o el “Lloc Web”) és Victor Santacruz, amb N.I.F. nº 47827517Y, amb domicili al Carrer Pitarra, 4. Palamós, Catalunya, Espanya. Pots posar-te en contacte amb Victor Santacruz, per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privadesa, a l’adreça de correu electrònic: v.santacruz.benaiges@gmail.com  

2. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES? 

2.1. Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals? A Victor Santacruz tractarem les teves dades personals, recollides a través del Lloc Web amb les finalitats següents: a) En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través del Lloc Web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei. b) Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats al Lloc Web. c) Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del Lloc Web i del sector del Màrqueting Digital. Us recordem que us podeu oposar a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic indicada anteriorment. (v.santacruz.benaiges@gmail.com) Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, i és impossible fer les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades. 2.2. Per quant de temps es conserven les dades personals recollides? Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no en sol·liciti la supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

3. AMB QUINA LEGITIMACIÓ TRACTEM LES SEVES DADES?

a) La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis d’Victor Santacruz, els termes i condicions dels quals es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació. b) El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, mentre t’informem posant a la teva disposició aquesta política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar-hi conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com l’enviament de qualsevol dels formularis, ja que s’hi especifica clarament que estàs acceptant aquests termes, als quals se’t remet a través d’un enllaç abans d’emplenar el formulari. En cas que no ens facilitis les teves dades o les facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.